الفباي راه اندازي سايت

كسب و كار اينترنتي - فعال در حوزه سئو

الفباي راه اندازي سايت

۹ بازديد

الفباي راه اندازي سايتدر اين مقاله از سايت ره آموز با مقاله الفباي راه اندازي سايت و آموزش نكات مبتدي براي راه اندازي سايت و كسب و كار اينترنتي خود خدمت شما دوستان عزيز مي باشيم.مي‌خواهيم مراحل اوليه راه اندازي سايت رو آموزش بديم قطعاً شمايي كه اين مقاله رو ميخوانيد، دوست داريد سايت خودتون رو داشته باشيد و كسب و كار آنلاين خودتون رو راه اندازي كنيد اما از نحوه‌ي راه اندازي و طراحي وب‌سايت اطلاعاتي نداريد. ما در اين مقاله قصد داريم از طريق راحت‌ترين راه ممكن مراحل راه اندازي وب‌سايت رو به شما آموزش بديم.
مرحله اول : انتخاب دامنه (domain)اولين كاري كه براي راه اندازي سايت لازم هست انتخاب دامنه مناسب با فعاليتتان هست و بهتر هست دقت زيادي در انتخاب نام دامنه داشته باشيد و از نام‌هاي غير مرتبط و با تعداد حروف زياد استفاده نكنيد.براي آنكه بدانيد نام دامنه‌اي كه انتخاب كرده‌ايد استفاده يا خريداري نشده مي‌توانيد هم از سايت‌هاي ايراني و هم از سايت‌هاي خارجي براي بررسي نام دامنه استفاده كنيد. و براي خريد آن از سايت‌هاي ايراني استفاده كنيد.برخي از پسوندهايي كه مي‌توان از آن‌ها براي اسم دامنه خودتان استفاده بكنيد (ir , com , net , org , co , biz )هزينه‌هاي ثبت دامنه سالانه از ۴۰۰۰ تومان شروع مي‌شود و چند صد هزار ادامه دارد.
الفباي راه اندازي سايت
مرحله دوم : هاست (host)دومين كاري كه براي راه اندازي سايت لازم هست انتخاب هاست مناسب است و اما هاست چيست ؟ جايي كه اطلاعات سايت روي آن قرار مي‌گيرد . و اما هاست مناسب را چگونه انتخاب كنيم ؟ هاست را با توجه به كاري كه مي‌خواهيم انجام دهيم بررسي مي‌كنيم و با توجه به رزومه سايت‌هايي كه خدمات هاست را مي‌دهند انتخاب مي‌كنيم.۲ نوع هاست وجود دارد :
هاست ويندوزهاست لينوكس 
پيشنهاد ما : سرمايه مورد نياز براي راه اندازي كسب و كار اينترنتي
 
بيشتر سايت‌هايي كه در ايران هستند از هاست هاي لينوكسي استفاده مي‌كنند.از هاست هاي داخلي ايران استفاده كنيد چون سرعت خوبي نسبت به هاست هاي خارجي براي بارگذاري سايت براي كاربران ايجاد مي‌كند. قيمت تعرفه هاست ها هم متفاوت هست و با توجه به خدماتي كه مي‌دهند از ۷۰۰۰ تومان شروع مي‌شود و تا چند ده ميليون ادامه دارد.


مرحله سوم : طراحي سايتپوسته سايت و شكل ظاهري مهم‌ترين قسمت سايت به شمار مي‌آيد و براي اين كار مي‌توان از سايت سازها استفاده كرد و سايت سازهاي رايگان انواع مختلفي دارند و سايت ساز جوملا و سيستم هاي مديريت محتوايي كه توسط متخصصان كشورمان ساخته‌شده است مي‌توانيد از آن‌ها هم استفاده كنيد و سايت‌هاي خارجي هم وجود دارند مثل وردپرس و دروپال كه آن‌ها هم رايگان هستند و علاوه بر اينكه رايگان هستند قدرت و امنيت بالايي نيز دارند و امكانات فوق‌العاده را خلق كرده‌اند كه كار كردن با آن‌ها را بسيار آسان كرده است و مي‌توانيد كارهايتان را رابط كاربري ساده‌اي كه دارد انجام دهيد.طراحي سايت توسط طراحان سايت كه در اين صورت هر ملاكي كه در ذهن داريد مي‌توانيد در وب‌سايتتان اعمال كنيد . اما هزينه طراحي وب‌سايت شما خيلي زياد خواهد شد .


در ابتداي راه اندازي وب‌سايتان نيازي نيست هزينه زيادي را صرف طراحان براي طراحي سايتتان بكنيد و با استفاده از سايت سازها خودتان اقدام به اين كار بكنيد . و بعد از اينكه كسب و كارتان را شروع كرديد و به درآمد رسيديد اگر خواستيد مي‌توانيد از طراحان بخواهيد سايتتان را ويرايش و امكانات جديدي مثل قالب به سايت شما اضافه كند.
 
در اين مقاله مطالب كوتاهي درباره الفباي راه اندازي سايت بيان كرديم براي آموزش هاي تخصصي تر با ما همراه باشيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد